Legitimerad läkare med möjlighet till ST inom psykiatrisk öppenvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet i Region Gävleborg. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna ska vara evidensbaserade och utbudet ska vara mångsidigt. Verksamheten ska präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, rehab koordinator och medicinska sekreterare. Den psykiatriska mottagningen är en relativt stor mottagning, med flera olika team vilket bjuder vissa möjligheter till att anpassa arbetsuppgifterna utifrån särskilda kompetenser och intressen att specialisera sig. Arbetet utgår från tvärprofessionella team, där olika kompetenser och erfarenhet berikar och kompletterar varandra.

Som läkare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• att utföra bedömningar
• receptförskrivning.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett starkt intresse för medicinskt utvecklingsarbete och patientsäkerhetsfrågor, och med ett genuint intresse för psykiatri. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt.

I rollen som läkare ska du
• vara legitimerad läkare
• ha adekvat klinisk erfarenhet.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin och i journalsystemet Melior.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Detta är en särskild visstidsanställning på tolv månader, med möjlighet att gå vidare till ST-tjänst inom vuxenpsykiatrin.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2082

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-01 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Soso Josef Tateladze, vårdenhetschef
Tel: 026-53 13 93
Email: soso.josef.tateladze@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anders Forsell, GHLF
Tel: 026-66 47 20
Email: anders.forsell@regiongavleborg.se