ST-läkare till vuxenpsykiatrin

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet i Region Gävleborg. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat. Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, rehab koordinator och medicinska sekreterare. Den psykiatriska mottagningen är en relativt stor mottagning, med flera olika team vilket bjuder vissa möjligheter till att anpassa arbetsuppgifterna utifrån särskilda kompetenser och intressen att specialisera sig.

Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Din ST-tjänst har tyngdpunkt på klinisk tjänstgöring som du planerar tillsammans med studierektor och huvudhandledare utifrån Socialstyrelsens målbeskrivning. Region Gävleborg tillhandahåller i egen regi de obligatoriska kurserna inom a- och b-delmålen i målbeskrivningen.

Som ST-läkare hos oss oss kommer du bland annat att arbeta med
• jourtjänstgöring
• att handleda AT-läkare, vikarierande underläkare och läkarkandidater.

I tjänsten ingår intern och extern utbildning inklusive grundläggande psykoterapiutbildning. Kliniken är välbemannad på specialistsidan (även ST) och en kompetent handledare är en självklarhet. ST-kontraktet samt mer information om vad det innebär att vara ST-läkare hos oss hittar du på Region Gävleborgs hemsida.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Eftersom detta är en utbildningstjänst söker vi dig som är engagerad, nyfiken och har en vilja att lära. Du ska ha ett genuint intresse för psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I rollen som ST-läkare ska du
• ha svensk läkarlegitimation
• behärska det svenska språket väl i både tal och skrift, lägst C1-nivå.

Erfarenhet av arbete inom psykiatrin är starkt meriterande.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2141

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-20 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Soso Josef Tateladze, vårdenhetschef
Tel: 026-53 13 93
Email: soso.josef.tateladze@regiongavleborg.se

Josefin Mogard, ST-studierektor
Tel: 026-53 14 98
Email: josefin.mogard@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anders Forsell, GHLF
Tel: 026-66 47 20
Email: anders.forsell@regiongavleborg.se