Allmänspecialist till Ockelbo Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till oss på Ockelbo hälsocentral välkomnas vuxna och barn i behov av vård inom flera olika områden. Vi har 5500 listade patienter och tillsammans bedriver vi sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC, familjecentral, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Med ett tryggt och varmt bemötande levererar vi god och nära vård, anpassad efter varje unik patient. Ockelbo hälsocentral är en del av Min vård Gävleborg som ger möjlighet till digitala vårdtjänster vilket är en viktig pusselbit för att skapa en mer tillgänglig och jämlik vård.
Vår hälsocentral är en dynamisk och växande verksamhet med starkt fokus på förbättringsarbete. Med fokus på kvalité är vi på väg mot goda medicinska resultat. Biträdande vårdenhetschef är läkare och medicinsk rådgivare. Hos oss samarbetar vi över gränser och du får vara med och forma framtidens vård, växa och göra avtryck.

Varmt välkommen till oss på Ockelbo hälsocentral!

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist arbetar du nära våra distriktssköterskor men teamsamverkan ingår också med övriga medarbetare som rehabkoordinator, fysioterapeut, arbetsterapeut, undersköterskor, hälsopedagog, sekreterare och vårt psykosociala team. Hos oss finns en stabil och erfaren personalstyrka samt två allmänspecialister och utbildningsläkare. Vi har även en rehabläkare/psykiatriker och en som regelbundet jobbar hos oss.

Som en av två hälsocentraler i regionen är vi i uppstarten av ett multimodalt rehabiliteringsteam för att bemöta behovet av behandling för långvarigt sjukskrivna patienter. I teamet ingår allmänspecialist, läkare, psykiatriker/rehabläkare, rehabiliteringskoordinator, fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, psykiatrisjuksköterska och hälsopedagog. Tillsammans skapar vi en hälsocentral med framåtanda och utvecklingsmöjligheter. Din specialistkompetens är en viktig förutsättning för vårt gemensamma uppdrag i att stödja, behandla och vägleda människor mot ett friskare liv.

Som allmänspecialist hos oss kommer du bland annat att
• utföra sedvanligt mottagningsarbete
• genomföra hembesök
• ges möjlighet till läkaransvar för kommunens särskilda boenden för äldre (SÄBO)
• ges möjlighet att delta i demensteam med arbetsterapeut och distriktssköterska
• handleda framtidens AT- och ST-läkare.


Hos oss får du
• en viktig roll i vårt gemensamma utvecklingsarbete med korta beslutsvägar
• personligt inflytande genom flexibel arbetstid, tjänstgöringsgrad och arbetsplats
• tillgodose egna intressen inom till exempel medicinsk utveckling och forskning.


Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Som person söker vi dig som tar ansvar, själv strukturerar ditt arbete och driver utvecklingen framåt. Du tycker om att ta initiativ och sätter gärna igång aktiviteter som leder till resultat. Vidare ser vi gärna att du trivs i en föränderlig miljö och kan anpassa ditt synsätt utifrån ändrade omständigheter.

Till sist är det viktigt att du arbetar bra tillsammans med andra människor. Du bemöter patienter och kollegor på ett lyhört och smidigt sätt och kan vid behov lösa oenigheter på ett konstruktivt sätt.

I rollen som allmänspecialist ska du inneha
• läkarlegitimation
• specialistutbildning inom allmänmedicin
• B-körkort.

Provanställning kan komma att tillämpas.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.
Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/2013

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-05 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Elin Ahtinen
Email: elin.ahtinen@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Katrin Rikk
Email: katrin.rikk@regiongavleborg.se