Sjuksköterska till onkologisk avdelning

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Den onkologiska avdelningen är en allmän onkologisk vårdavdelning med 15 vårdplatser. Vi har en bred patientgrupp vilken innefattar en mängd olika diagnoser som i varierad grad påverkar både kroppen och själen. Hos oss vårdas patienter som genomgår strål- och cytostatikabehandling, i både kurativt och palliativt syfte. Våra patienter kan också vara i behov av smärt- och övrig symtomlindring samt vård för utredningar. På vår avdelning är den komplexa palliativa vården en av våra styrkor.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du i vårdlag och samarbetar med samtliga professioner på avdelningen. Tillsammans fokuserar vi på patientens fysiska och psykiska mående. Vilket innebär att du som sjuksköterska behöver vara lyhörd och se till att patienterna får en så bra livskvalitet som möjligt.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• att ronda med läkare
• omvårdnaden av patienterna
• att ha kontakt med anhöriga samt andra professioner.

Hos oss får du
• ingå i en trygg arbetsgrupp med ett välfungerande samarbete mellan professionerna
• möjlighet till utveckling både inom kliniken och genom att driva utvecklings- och förbättringsfrågor på avdelningen
• utbildning för att öka din kompetens kring cytostatikahantering.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Då vi är ett team som är beroende av varandras olika roller, funktioner och kunskaper behöver du ha förmågan att samarbeta väl med andra. Vilket du uttrycker genom att ställa upp och hjälpa till, skapa professionella relationer och bidra till ett välfungerande teamerabete. Vi ser även att du har förmågan att se till helheten när det kommer till patientens behov, avdelningens utveckling samt din och dina kollegors arbetsmiljö. Vilket innebär att du kan ta snabba beslut och göra om din dagsplan när det händer något oförutsett, tar initiativ till utveckling och litar på dina bedömningar. ditt arbete kommer du att möta patienter med olika cancerdiagnoser som i varierad grad påverkar både kroppen och själen. Detta kräver att du är empatisk och lyhörd samt har förmåga att möta människor i kris. Vi vill att alla våra patienter och anhöriga ska känna sig trygga hos oss under hela vårdförloppet.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom akutsjukvård, onkologisk vård, palliativ vård eller cytostatikahantering. Har du gått vidareutbildning inom onkologi eller palliativ vård är det också meriterande.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/1992

Senaste ansökningsdatum: 2023-10-01 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Sofie Lundberg, vårdenhetschef
Tel: 026-62 91 79
Email: sofie.lundberg@regiongavleborg.se

Matilda Göthlund, vårdenhetschef
Tel: 026-53 14 39
Email: matilda.gothlund@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anette Sköld. vårdförbundet
Email: anette.skold@regiongavleborg.se