Timvikarier till 1177

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till oss på 1177 välkomnas människor i livets alla skeden för rådgivning, medicinsk bedömning, hänvisning till rätt vårdnivå och övrig hälso- och sjukvårdsinformation. Våra kontor finns idag i Bollnäs, Gävle, Ljusdal och Söderhamn. Oavsett var du bor lyssnar vi in dina behov och erbjuder distansarbete om du önskar detta.
Vi vänder oss särskilt till dig som arbetar utanför Region Gävleborg, och önskar ett uppdrag utanför ditt ordinarie arbete. Här erbjuds du en individuell introduktion, stora möjligheter att påverka när du vill arbeta, och arbetspassets längd. Vi vänder oss också till pensionerade sjuksköterskor som vill ha ett meningsfullt uppdrag, och fortsätta i arbetslivet.

Arbetsuppgifter

Vårt uppdrag är mångfacetterat och i rollen som sjuksköterska får du en varierad arbetsdag där ingen stund och inget samtal är det andra likt. Hos oss delar du din arbetstid mellan telefoni, chatt och videosamtal. Tillsammans med erfarna kollegor gör du skillnad för många och med hjälp av väl utvecklade stödsystem bemöter ni människor på det sätt som lämpar sig bäst utifrån deras behov.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att
• genomföra medicinska bedömningar
• ge metodisk och strukturerad rådgivning
• ge egenvårdsråd och hänvisa till lämpliga vårdnivåer


Hos oss får du
• ett varierat, spännande och utvecklande arbete med patienten i fokus
• goda förutsättningar genom en anpassad introduktion
• kontinuerlig fortbildning och personlig kompetensutveckling
• möjlighet till distansarbete (hemarbete)

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/er/Kvalifikationer

Kvalifikationer

Som sjuksköterska hos oss är det avgörande att du hanterar vår samtalsprocess och för samtalet med den inringande i rätt riktning. Du är lyhörd, lyssnar in och hjälper med kvalité personen vidare i sitt ärende utifrån din kompetens. Olika människor med olika förutsättningar och sinnestillstånd hör av sig till oss och det är viktigt att du är lugn, förmedlar trygghet och behåller ett realistiskt perspektiv i pressade lägen.

Vidare arbetar vi i många olika IT-system som du behöver hantera. Som med all teknologi händer det att problem uppstår och då är du inte rädd för att söka efter lösningar. Vi på 1177 har en betydande roll för övrig hälso- och sjukvård och det är därför viktigt att du i din roll ser till det större perspektivet. Hur vi agerar sätter prägeln för människors upplevelse av vägen in till vården och det är därför avgörande att vi både ser till hela människan men också till organisationens förutsättningar i stort.

Som sjuksköterska hos oss ska du
• vara legitimerad sjuksköterska

Tidigare erfarenhet av arbete i rollen som sjuksköterska och/eller i telefonrådgivning ses som meriterande.
Urval och intervjuer genomförs löpande. Vid intresse finns möjlighet att besöka oss, och se hur vi arbetar.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Antal platser: 5

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2023/1865

Senaste ansökningsdatum: 2023-09-30 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Lotta Thorbjörnsen, vårdenhetschef
Tel: 072-207 43 66
Email: charlotte.thorbjornsen@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Anna-Lena Lindström, Vårdförbundet
Email: anna-lena.lindstrom@regiongavleborg.se