<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare i allmänmedicin till Hedesunda Färnebo Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hedesunda Färnebo Din hälsocentral ligger 3,7 mil söder om Gävle och vi har idag cirka 15 medarbetare. Upptagningsområdet omfattar Hedesunda, Österfärnebo och Gysinge. Hedesunda Färnebo Din hälsocentral ingår i verksamhetsområde primärvård Gävle som består av åtta offentligt drivna hälsocentraler. Vi är en liten och trivsam hälsocentral med arbetsglädje och ett mycket bra teamarbete. Vi arbetar kontinuerligt för en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare i allmänmedicin kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på hälsocentralen med patienten i fokus.

Som specialistläkare i allmänmedicin hos oss kommer du bland annat att arbeta med
- mottagningsarbete
- akuta patienter på mottagning samt vid hembesök
- handleda läkare under utbildning

Hos oss får du
- vara del av ett team med god gemenskap
- ett omväxlande och spännande arbete

Läs mer om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin.
Du behöver vara flexibel och engagerad och trivas i samarbete med alla professioner på hälsocentralen. Du skall vara ansvarstagande, samt ha förmåga att möta människor på ett professionellt och empatiskt sätt.

I rollen som läkare ska du
• vara specialist i allmänmedicin
• ha svensk läkarlegitimation
• ha god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och på svenska