<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till kirurgmottagningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Är du intresserad av kirurgi och vill ha ett utvecklande arbete i ett positivt arbetsklimat? Då kommer du att trivas hos oss.

Kirurgmottagningen i Gävle bedriver planerad verksamhet inom våra specialiteter urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi. Vi har läkarmottagningar med undersökningar och behandlingar, sjuksköterskemottagningar, polikliniska operationer och telefonrådgivning. Till mottagningen i Gävle söker vi en erfaren sjuksköterska som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du får en viktig och central roll, där du har möjlighet till vidareutveckling inom kirurgi.
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

På vår mottagning bedrivs kirurgisk specialistvård med läkar- och sjuksköterskemottagning. Som sjuksköterska bidrar du till att ge vård av hög kvalité med fokus på patientens säkerhet samt att upprätthålla en god arbetsmiljö.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• telefonrådgivning
• att assistera vid undersökningar och behandlingar i samband med läkarbesök och polikliniska operationer
• remisshantering och tidsbokning till planerade mottagningar.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som kontaktsjuksköterska och på sikt vill vidareutbilda dig för att kunna ha egna sjuksköterskemottagningar. Du kommer att delta i utvecklingen av verksamheten tillsammans med oss.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv i ditt sätt och har förmågan att se möjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och gott bemötande. Du är positivt inställd till förbättrings- och utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord; professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av kirurgisk vård.