<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef intermediärvårdsavdelning

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Intermediärvårdsavdelningen (IMA) vid Gävle sjukhus är under utformning och etablering. IMA tillskapas för att möta behovet av en mellanvårdnivå i Gävleborg där vi ska observera och behandla patienter med ett högre vårdbehov än det som kan tillgodoses på vårdavdelning, men som inte är i behov av intensivvårdsavdelningens högteknologiska och personaltäta utformning. Verksamheten kommer ha en central roll i många vårdkedjor där samarbete med andra verksamheter är avgörande såväl under uppbyggnadsfasen som när verksamheten är etablerad. Den avdelning som ska byggas ska stödja alla vuxensomatiska verksamheter i sitt uppdrag. Där kommer du som vårdenhetschef spela en viktig roll.

Vi söker nu dig som tillsammans med vår biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör, berörda verksamhetschefer och medicinskt ledningsansvariga vill vara med att starta och utveckla en intermediärvårdsverksamhet.

I den här rekryteringen samarbetar Region Gävleborg med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 026-66 30 22 eller via e-post: mats.andersson@jeffersonwells.se.

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef arbetar du nära tillsammans med medicinskt ledningsansvariga och biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör. Du kommer få möjligheten att leda arbetet med att utforma och starta upp den nya verksamheten. Alltifrån innehåll, till kultur och arbetssätt. En stor del av arbetet kommer under uppstart att handla om att skapa en struktur för genomförande. Du rapporterar till biträdande hälso- och sjukvårdsdirektör och kommer ha ett nära samarbete med berörda verksamhetschefer och vårdenhetschefer. Din förmåga att skapa förtroende och bygga relationer med helheten för ögonen kommer vara avgörande för hur du lyckas med uppdraget.

I funktionen som vårdenhetschef kommer du bland annat att arbeta med/ansvara för
• projektledning
• bemanningsplanering
• ekonomi- och personaluppföljning inom ditt område
• patientsäkerhetsarbete och kvalitetsarbetet inom ramen för systematiskt förbättringsarbete
• utbildningsverksamhet där du kommer att påverka innehåll och kompetensutveckling hos våra medarbetare
• att vara delaktig i de utvecklingsarbeten som verksamheten bedriver och/eller deltar i
• att samverka med omkringliggande verksamhetsområden i frågor som berör patientflöden och utvecklingsområden.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi ser att du är en driven person som har lätt för att samarbeta med andra. Du är kommunikativ, tålmodig och har ett strategiskt tänk där helheten är central.

Då detta uppdrag grundar sig i ett stort förtroende lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund; professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

I rollen som vårdenhetschef ska du
• ha högskola/universitetsutbildning, och vi ser gärna att du har erfarenhet från hälso- och sjukvård.

Vi hoppas att du vill vara med i den spännande utvecklingen av vår verksamhet och vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.