<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till psykiatriska mottagningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Vi är en stor mottagning som arbetar med specialistpsykiatriska patienter. Depression, ångest, bipolär sjukdom och ADHD är vanliga diagnoser hos vår målgrupp. Vi arbetar i multiprofessionella team där vi vet att det blir bättre vård ifall vi arbetar tillsammans. Samverkan sker även med vår heldygnsvård och jourverksamheten i huset.

Arbetsuppgifter

Nära samarbete sker med läkare i teamen. Arbetet är till viss del självständigt utifrån att man bokar in sina egna besök men samtidigt är det behandlingsteamets patienter. Det här är en arbetsplats där man har möjlighet att bli riktigt duktig på psykiatrisk omvårdnad och samtal om intresset finns.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med att
• ha regelbundna kontakter med patienter via samtal och läkemedelsuppföljningar
• delta i mottagningens telefonrådgivning och medicinhämtning.

Hos oss får du
• extern handledning som nyanställd.

Är du ambitiös och besitter förmåga att entusiasmera finns på sikt olika karriärvägar så som; specialistutbildning, teamledaruppdrag, handledare och breddad tjänst som resurs mot avdelningarna.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill göra skillnad för våra patienter och är intresserad av psykiatriskt arbete. Detta kräver en god empatisk förmåga men också ett driv att samverka med andra utifrån patientens behov. Därav lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har specialistutbildning med inriktning mot psykiatrisk vård.

Vid anställning ska ett godtagbart utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister uppvisas.
Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.