<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till fysioterapi specialistvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Fysioterapi specialistvård Gästrikland ansvarar för att erbjuda fysioterapi till inneliggande och polikliniska patienter inom specialistvården på Gävle sjukhus, vid mottagningar på Tullhuset på Gävle strand och på Sandvikens sjukhus. Enheten arbetar mot flera verksamhetsområden exempelvis ortopedi, kirurgi, neurologi, reumatologi och kardiologi.

Vi söker nu en fysioterapeut till slutenvården på Gävle sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut inom slutenvården arbetar du med patientens möjlighet till fysisk aktivitet/mobilisering, funktionsförbättringar, förebygger inaktivitetskomplikationer, trygg hemgång och delaktighet. Du arbetar självständigt men också i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och andra fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Som fysioterapeut inom slutenvården kommer du att
• ansvara för bedömning och behandling av patienter under deras vårdtid
• stimulera till fysisk aktivitet/mobilisering och funktionsträning
• tillsammans med kollegor driva utvecklingen.

Hos oss får du
• arbeta i en trivsam arbetsgrupp med engagerade kollegor och det finns flera specialister inom enheten vilket gör att det alltid finns någon kollega att rådfråga
• stöd i vidareutveckling och kompetenshöjning
• ett bra introduktionsprogram med fadder och möjlighet till mentor.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som fysioterapeut hos oss behöver du tycka om att arbeta med andra människor. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och din förmåga att lyssna, kommunicera och hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt är god. Som person är du flexibel, ser möjligheter i förändringar och har lätt för att snabbt ändra synsätt när situationen kräver det. Du tar på egen hand ansvar för arbetsuppgifter, strukturerar tillvägagångssätt och driver dina åtaganden framåt. Vilket också innebär att du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I rollen som fysioterapeut ska du
• vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom slutenvård, och en fördjupad kunskap gällande andningsvård och mobilisering.