<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Koordinator till dagsjukvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Onkologiska dagsjukvården på Gävle sjukhus har ett länsuppdrag som omfattar att ge avancerad medicinsk behandling till cancerpatienter i Gästrikland, Hälsingland, norra Uppland och ibland även Dalarna enligt avtal. Inom verksamhetsområde onkologi finns dagsjukvård, mottagning, strålbehandling, vårdavdelning och palliativt team.

Arbetsuppgifter

Som administrativ koordinator på onkologisk dagsjukvård har du en central roll och fungerar stöttande för verksamhetens sjuksköterskor och läkare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att ha en överblick av bemanning, belastning och platstillgång. Du koordinerar kommande behandlingar för patienter i länet och har tätt samarbete med andra enheter kring våra patienter.

Som koordinator hos oss kommer du bland annat att
• arbeta för att få verksamheten att fungera på bästa sätt och optimera våra flöden
• vara del av en engagerad och trygg arbetsgrupp där vår styrka ligger i det goda och nära samarbetet med samtliga kollegor, för oss är det viktigt att alltid ha patienten i fokus
• delta i utvecklingsarbeten och samverkansforum för kliniken.

Hos oss får du
• personligt anpassad introduktion
• arbeta i trygg arbetsgrupp
• ett självständigt arbete med möjlighet att vara med och påverka samt utveckla verksamheten.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är målinriktad, kreativ och noggrann. Ett gott bemötande mot kollegor, god samarbetsförmåga samt servicekänsla är viktiga inslag som vi ser att du besitter. Då arbetet stundtals håller ett högt tempo är det viktigt att du kan prioritera under stressiga situationer.

I rollen som koordinator ska du
• vara legitimerad sjuksköterska
• kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift
• ha god datorvana.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av onkologisk vård och dagsjukvård, och om du har erfarenhet av koordinatorsuppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av system som Elvis, Melior och Cytobase.