<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Flyttkoordinator

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Inom regionen pågår flera stora byggprojekt i syfte att modernisera och för att ge bästa möjliga hälso- och sjukvård även i framtiden. Det innebär en rad ny- och ombyggnationer under många år framöver. Avdelningen gemensamma resurser utgör ett stöd för fastighetsförvaltningen övriga avdelningar och förvaltningsledningen i planerings- och uppföljningsfrågor, verksamhetsstyrning, samordningsfrågor samt förändringsfrågor. I och med att byggprojekten färdigställer såväl nya lokaler som evakueringslokaler, är det av största vikt att verksamheternas flyttar mellan lokalerna kan utföras så effektivt som möjligt utan att påverka vårdproduktionen mer än planerat.

Arbetsuppgifter

Som flyttkoordinator samordnar du arbetet inför flytten med berörda parter, det kan till exempel vara verksamheten, stödfunktioner, projektet och övriga inblandade.

Arbetet innebär bland annat att
• vara länken mellan byggprojektet och den verksamhet som ska flytta eller evakuera för en effektiv och smidig samordning
• arbeta tätt med den resurs som är utsedd av verksamheten för deras flytt/evakuering
• ansvara för en detaljerad tidplan som är känd och förankrad hos berörda parter
• ha stort ansvar för planering, samordning och genomförande av flytt/evakuering.

Tjänsten som flyttkoordinator är placerad i Gävle med anställning inom Fastighetsförvaltningen, på avdelningen Gemensamma resurser. I rollen ingår resor inom länet.

Utöver möjligheten att få delta och bidra till framtidens sjukvård erbjuder vi dig en mängd härliga förmåner, exempelvis
• goda utvecklings- och karriärmöjligheter
• friskvårdsbidrag 3500kr
• tillgång till friskvårdanläggning
• extra semesterdagar.

Läs mer om våra förmåner här:
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Du bör ha god samarbetsförmåga och förmåga att se frågor ur olika perspektiv. Vidare är det viktigt att du har erfarenhet av att snabbt kan ta dig an nya förutsättningar och komplexa frågeställningar. Att du är flexibel i ditt förhållningssätt och har förmåga att prioritera. För arbetsuppgiften krävs kunskap om hälso- och sjukvårdsorganisationen och dess beslutsprocesser.

Som flyttkoordinator ska du
• ha lägst gymnasieexamen.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet och tidigare arbetat i projekt är det meriterande för tjänsten.