<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Logoped till logopedenheten

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Logopedenheten är en länsövergripande verksamhet med ett 25-tal medarbetare. Vi utreder, bedömer och behandlar röst-,tal-, språk-, och sväljsvårigheter. Våra logopeder arbetar med såväl sluten- som öppen specialistvård och finns vid länets samtliga sjukhus och logopedmottagningar. Vi bedriver även logopedisk verksamhet vid dagrehabiliteringar på sex orter, samt vid länsrehabiliteringsavdelning 70 i Sandviken. Hos oss kan du räkna med ett varierande arbete med kollegialt stöd och utmanande och berikande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter inom neurologopedi. Du arbetar i team inom dagrehabilitering, men besök inom slutenvård kan också förekomma liksom hembesök. Logopedenheten är en länsövergripande enhet där vi har regelbundna yrkesträffar inom varje diagnosgrupp för diskussion och utvecklingsarbete.

Som logoped hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• bedömning
• behandling
• rådgivning till patienter, anhöriga och andra yrkeskategorier

Hos oss får du
• introduktion och auskultation
• som nyutbildad regelbunden handledning av en erfaren kollega
• arbetstid måndag till fredag med flextid
• friskvårdsbidrag

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dinaformaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av ett varierande och utvecklande arbete med möjlighet till kollegialt stöd. Du har god förmåga att arbeta tillsammans med andra, i detta fall ett multidisciplinärt team. Du känner dig också bekväm med självständigt arbete. Du tycker om att utvecklas och har ett intresse för att arbeta evidensbaserat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I rollen som logoped ska du
• vara legitimerad logoped

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, och det är önskvärt med körkort.

Ansök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.