<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Hudiksvall Din Hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Vi erbjuder dig ett intressant, omväxlande och utvecklande arbete på en arbetsplats där det råder ett bra och prestigelöst arbetsklimat och där arbetsglädjen är hög. På Hudiksvall Din hälsocentral möter du patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Arbetsplatsen ligger i nära anslutning till tåg- och busstation vilket underlättar för dig som kan tänka dig att pendla.

Arbetsuppgifter

I rollen som fysioterapeut arbetar du nära våra arbetsterapeuter på enheten men samverkan sker också med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar inom primärvården. Samarbete med övriga professioner inom vårt verksamhetsområde, som exempelvis logopeder, dietister och kuratorer förekommer också. Du kommer ingå i ett team med fem fysioterapeuter, tre arbetsterapeuter samt två rehabassistenter.

Vi är en del av tjänsten Min vård Gävleborg som ger möjlighet till digitala vårdbesök. Tjänsten underlättar kommunikationen med våra patienter och är en viktig pusselbit för att skapa en mer tillgänglig och jämlik vård.

Som fysioterapeut hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• undersökningar
• bedömningar
• behandlingar
• att hålla i patientskolor och träningsgrupper
• att utbilda och råda vårdpersonal
• att driva utveckling inom ditt område
• att handleda studenter efter genomgången utbildning.

Hos oss får du
• stor möjlighet till att utveckla ett specialintresse
• en individuell introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter
• kontinuerlig kompetensutveckling.

Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Som person är du självgående, initiativtagare, kunskapsorienterad inom ämnet och är flexibel. Du trivs med att samarbeta med andra, är kreativ och strukturerad i ditt arbete. Det är också viktigt att du ser till helheten, agerar och fattar beslut utifrån verksamhetens bästa i det dagliga arbetet. Som person ser du möjligheter i förändringar och har lätt för att snabbt ändra synsätt när situationen kräver det. Förmåga att planera och strukturera arbetsuppgifterna effektivt utifrån uppsatta tidsramar är något vi också värdesätter hos dig. Vi strävar efter att våra medarbetare ska kunna arbeta mer riktat mot sitt intresseområde parallellt med det ordinarie patientarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I rollen som fysioterapeut ska du
• vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom slutenvård/specialistvård och inom primärvård samt hemrehabilitering, men inget krav. Har du giltigt B-körkort är det också meriterande.

Urval och intervjuer genomförs löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!