<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Underläkare till onkologkliniken

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Onkologiska kliniken har ett länsuppdrag som omfattar att ge avancerad medicinsk behandling och omvårdnad till cancerpatienter i främst Gästrikland, Hälsingland och norra Uppland. Inom verksamheten bedrivs dagsjukvård, arbete på mottagning och vårdavdelning, strålbehandling samt palliativa team. Med närmare 15 medarbetare inom läkargruppen bär vi idag en bred kompetens och tillsammans arbetar vi för att erbjuda god och nära vård anpassad efter varje unik patient. Den onkologiska specialiteten är under ständig utveckling både vad gäller forskning samt behandlingsmöjligheter. Vi följer utveckling för att ta del av nya läkemedel som leder till längre levnad för patienten.

Vi söker nu dig som vill arbeta som underläkare hos oss fram till hösten med möjlighet till förlängning. Kom och gör betydelsefulla insatser tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Som underläkare kommer du att ingå i läkargruppen på kliniken, där vi arbetar med att se helheten hos våra patienter med onkologiska sjukdomar. Du arbetar i ett multiprofessionellt team där du alltid har handledning. Tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare, studierektor samt läkarchef och vår ambition är att det ska finnas en trygg växelverkan mellan teori, praktik, lärande och växande.

Som underläkare hos oss kommer du bland annat att
• under handledning utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för en avdelningsläkare
• ha omväxlande arbetsuppgifter där du under några veckor kan jobba som jourstöd med handledning under ordinarie arbetstid.
• arbeta dagtid vilket hos oss innebär kl. 08.00-17.00 under måndag-torsdag samt kl. 08.00-14.30 på fredagar.

Hos oss får du
• vara en del av ett team med god gemenskap och stark teamkänsla, där det alltid finns någon med specialistkompetens att rådfråga.
• en bra internmedicinsk grund som är meriterande inför din eventuellt framtida AT-tjänst på Gävle sjukhus.
• alltid arbeta tillsammans med erfaren handledare
• möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för onkologi och vill utvecklas tillsammans med oss.

För att trivas i rollen behöver du kunna samarbeta bra med andra, vara lyhörd och kommunikativ. Du är lugn, stabil och har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv och fokusera på rätt saker även i pressade situationer. Då arbetet innebär nära patientkontakt är det viktigt att du är empatisk och har förmåga att kunna sätta dig in i någon annans situation och samtidigt bibehålla ett professionalitet förhållningssätt. Vidare ser vi att du är flexibel och ser möjligheter i förändring.

I rollen som underläkare ska du
• minst ha fullföljt termin 9 på läkarprogrammet men vi ser fördelaktigt på om du har tagit din läkarexamen
• ha svenskkunskaper på minst C1-nivå.
Har du tidigare arbetat inom svensk sjukvård så är det meriterande för tjänsten.

Vi använder oss av löpande urval och intervjuer välkommen med din ansökan redan idag!