<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmänsjuksköterska till intensivvårdsavdelningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till intensivvårdsavdelningen (IVA) i Gävle kommer svårt sjuka patienter, i alla åldrar, som är i behov av intensivvård. Vi är en mellanstor allmän intensivvårdsavdelning med 6-8 vårdplatser och våra patienter kommer från samtliga avdelningar och kliniker på Gävle sjukhus. Som en naturlig del i vår verksamhet ingår Mobil Intensivvårds Grupp (MIG) och återbesöksmottagning.

Vi är cirka 80 medarbetare som arbetar skift för att bedriva vård under dygnets alla timmar. Här arbetar intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, allmänsjuksköterskor, sekreterare, narkosläkare samt fysioterapeuter tillsammans i team för att erbjuda bästa möjliga vård i en patientfokuserad miljö.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att vidareutvecklas som sjuksköterska. Du kommer arbeta med intensivvårdspatienter som har mindre behov för svikt i vitala funktioner och där medicinteknisk utrustning är en del av vården. Patienterna är i behov av övervakning, vård och behandling som inte kan erbjudas på andra avdelningar på Gävle sjukhus. Vårdarbetet drivs i team med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• att vårda och övervaka patienter utifrån uppsatta riktlinjer.

Vi erbjuder dig
• ett varierande arbete i högteknologisk vårdmiljö
• en grundlig och personligt anpassad introduktion för att du ska känna dig trygg i vården av patienterna och i arbetsmiljön på IVA
• alltid någon av intensivvårdspersonalen att rådfråga
• individuell utvecklingsplan med möjlighet att söka vidareutbildning inom intensivvård.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och patientsäkert sätt. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och kan ändra och planera dina arbetsuppgifter utifrån patienten och verksamhetens behov.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska
• ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har två års erfarenhet av akutsjukvård.