<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare kvinnosjukvården

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Kvinnosjukvården i Gävleborg är uppdelad på två orter – Gävle och Hudiksvall. Vården består av både öppen- och slutenvårds gynekologi och obstetrik. Öppenvården innefattar obstetriskspecialistvård, dagsjukvård och gynekologisk specialistvård. Slutenvården består av förlossning, BB och gynekologisk slutenvård.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på Kvinnosjukvården i Gävle är du en viktig länk i teamet kring vården av kvinnan där du ansvar för
• administrativa uppgifter
• huvuduppgiften för uppdraget är journalskrivning i Melior
• remisshantering
• registrering
• diagnossättning i Elvis
• scanning
• posthantering.

Vi använder oss även av programmen SVEA, GynOp-registret och INCA.

Arbetet som medicinsk sekreterare inom kvinnosjukvården är strukturerat utifrån ett rullande schema vilket möjliggör ett varierande arbete där du efter introduktion kommer att ha olika ansvarsområden olika veckor. Efter introduktion finns även möjlighet till att arbeta hemifrån delar av tjänstetid. Vi är idag 8 sekreterare och söker dig som vill vara med i vårt team. Du kommer att ingå i de övergripande arbetsuppgifterna som medicinsk sekreterare vid kvinnosjukvården Gävle och tillsammans med tre andra sekreterare ha ett ansvar för administrationen kring den gynekologiska cancersjukvården. Kliniken har en god sammanhållning över yrkesgrupperna och sekreterargruppen består av ett erfaret och inarbetat team.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

I rollen som medicinsk sekreterare ska du ha
• formell kompetens som medicinsk sekreterare

Erfarenhet av kvinnosjukvård och/eller journalsystemen Melior, Elvis, Obsterix, INCA är meriterande men stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.