<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare till Ockelbo hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till oss på Ockelbo hälsocentral välkomnas vuxna och barn i behov av vård inom flera olika områden. Vi har 5500 listade patienter och tillsammans bedriver vi sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC, familjecentral, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök. Med ett tryggt och varmt bemötande levererar vi god och nära vård, anpassad efter varje unik patient. Ockelbo hälsocentral är en del av Min vård Gävleborg som ger möjlighet till digitala vårdtjänster vilket är en viktig pusselbit för att skapa en mer tillgänglig och jämlik vård.

Vår hälsocentral är en dynamisk och växande verksamhet med starkt fokus på förbättringsarbete. Biträdande vårdenhetschef är läkare och medicinsk rådgivare. Hos oss samarbetar vi över gränser och du får vara med och forma framtidens vård, växa och göra avtryck.

Varmt välkommen till oss på Ockelbo hälsocentral!

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare arbetar du nära våra tre allmänspecialister, men också med vår rehabläkare/psykiatriker samt vår kardiolog som jobbar regelbundet på hälsocentralen. Hos oss finns en stabil och erfaren personalstyrka med distriktssköterskor, rehab koordinator, fysioterapeuter, arbetsterapeut, undersköterskor, sekreterare och vårt psykosociala team, Tillsammans skapar vi en hälsocentral med framåtanda och utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig förutsättning för vårt gemensamma uppdrag i att stödja, behandla och vägleda människor mot ett friskare liv.

Som ST-läkare hos oss kommer du bland annat att
• utföra sedvanligt mottagningsarbete
• genomföra hembesök
• möjlighet till läkaransvar för kommunens särskilda boenden för äldre (SÄBO)
• möjlighet att arbeta på BVC
• Arbeta i team med läkarkollegor samt övriga professioner kring sjukskrivna patienter


Hos oss får du
• en viktig roll i vårt gemensamma utvecklingsarbete med korta beslutsvägar
• professionell handledning
• tillgodose egna intressen inom till exempel medicinsk utveckling och forskning.


Som arbetsgivare är vi mån om dig som arbetstagare och vi arbetar därför aktivt med riktade friskvårdsinsatser för att främja en hälsosam livsstil. Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/


Kvalifikationer

Som person söker vi dig som kan förstå och sätta dig in i andra människors perspektiv utan att för den delen ta över personens känslor. Du arbetar bra med andra människor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vidare önskar vi att din förmåga att planera och prioritera arbetet på effektivt sätt är den allra bästa. Vi tror att du tycker om att organisera, sätta upp och hålla tidsramar. Till sist ser vi gärna att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande gentemot både patienter och kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

I rollen som ST-läkare ska du inneha
• läkarlegitimation
• B-körkort.


Provanställning kan komma att tillämpas.
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Välkommen med din ansökan!