<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktsköterska/sjuksköterska till Valbo Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Valbo Din hälsocentral är en av de större hälsocentralerna i länet, med cirka 9500 listade patienter. Vi är idag cirka 50 st medarbetare som tillsammans bedriver primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hemsjukvård. Verksamhetsområdets handenhet inom arbetsterapin finns stationerad vid hälsocentralen. Preventivt arbete är viktigt för oss, det vi kan förebygga idag underlättar i framtiden.
Primärvården i Region Gävleborg är för närvarande med i ett flertal utvecklingsprojekt där Valbo Din hälsocentral är delaktig tillsammans med övriga hälsocentraler. Detta som ett led i utredningen effektiv vård

Arbetsuppgifter

Är du nytänkande och vill vara med och utforma nya arbetssätt där allas kompetenser och roller tas tillvara? Agerar du utifrån att kvalitet och samarbete ger arbetsglädje och att det leder till nytta för patienten? Då är du rätt person!

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• planerade mottagningsbesök
• akutbesök
• telefonrådgivning
• hembesök.

Tjänsten är heltid, men möjlighet att arbeta deltid finns. Vi hoppas kunna locka dig till en arbetsplats där sammanhållning och god arbetsmiljö är viktiga ledord. Vi är en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en flexibel och engagerad kollega som trivs i nära samarbete med alla hälsocentralens professioner i en omväxlande vardag. Du behöver ha förmåga att arbeta självständigt men också tycka om att samarbeta med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

I rollen som distriktssköterska/sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska eller ha vidareutbildning till distriktssköterska
• inneha giltigt B-körkort.

Intervjuer sker fortlöpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.