<< Tillbaka till listan över lediga jobb

CS-sjuksköterska till psykiatrisk mottagning

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Psykiatriska mottagningen i Hudiksvall ingår i verksamhetsområdet vuxenpsykiatrin. Vi är cirka 50 medarbetare som tillsammans ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Här arbetar sjuksköterskor, psykologer, läkare, arbetsterapeut, kuratorer, skötare, rehab-koordinator samt medicinska sekreterare.

Stationeringsort för tjänsten är Hudiksvall där norra Hälsinglands gemensamma mottagning för öppen psykiatrisk vård finns. I Bergsjö och Ljusdal finns filialverksamhet som tillhandahåller specialistpsykiatriska insatser för patienter med långvarig och låg funktionsnivå, så som exempelvis psykosproblematik.

Att jobba hos oss innebär ett spännande, lärorikt och utvecklande arbete. Du kommer att ingå i ett trivsamt team med kompetenta och engagerade kollegor som alltid stöttar varandra, har roligt tillsammans och värnar om en god sammanhållning.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som CS-sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta självständigt, brett och varierat med olika arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett mindre team med sjuksköterskekollega, behandlingspersonal och läkare. I samarbete med kollegor och i samråd med patient och närstående bedömer du den enskilde patientens behov av stöd, vård och behandling. Behandlingsmetoderna är evidensbaserade och du följer patienterna under läkemedelsinsättning.

Som sjuksköterska arbetar du bland annat med
• läkemedelsinsättning och -uppföljning
• samtalsbehandlande insatser så som motiverandesamtal och suicidpreventiva samtal
• telefonrådgivning
• gruppverksamhet och psykoedukation till patienter och/eller närstående
• samverkan med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt samverkan med andra offentliga verksamheter.

Hos oss får du
• arbeta dagtid (måndag - fredag)
• ett flexibelt arbete med patienten i fokus
• möjlighet att arbeta tvärprofessionellt
• ett lärorikt, spännande och roligt arbete med varierande arbetsuppgifter
• vara med och driva utvecklingsarbeten framåt
• goda möjligheter till kompetensutveckling.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel och självständigt kan organisera samt planera arbetet på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att driva processer framåt. För att lyckas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunicerar väl med andra. Då arbetet innebär mycket samverkan och nära patientkontakt är det även viktigt att du är tillmötesgående i ditt bemötande och har ett professionellt förhållningssätt både internt och externt.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du vidareutbildat dig till psykiatrisjuksköterska eller har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård eller med neuropsykiatriska patienter. Vi ser gärna att du också har god administrativ vana.

Tycker du arbetet låter spännande? Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.