<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till neurologmottagningen i Gävle

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Neurologmottagningen är en del av VO Specialmedicin. Mottagningen har ansvar för det neurologiska specialistområdet. Inom det neurologiska området ingår diagnoser som MS, Parkinson, ALS med flera. Det är en poliklinisk verksamhet som ansvarar för Gästriklands och norra Hälsinglands patienter. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och neuropsykologer. Vi arbetar tillsammans med ett neurorehabteam för att möjliggöra för våra patienter att få så gott omhändertagande som möjligt. Vi har en dagvård där vi tillhandahåller behandling för flertalet av våra patienter.
Arbetet på mottagningen sker dagtid måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla neurologmottagningens redan nu högkvalificerade arbete ytterligare.

Som sjuksköterska på neurologmottagningen får du ett omväxlande arbete. Du arbetar självständigt i grupp med telefonrådgivning, patientbesök, dagvård samt administrativa uppgifter i form av tidsbokning.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• egna mottagningsbesök
• dagvård
• telefonrådgivning och tidsbokning.

Hos oss får du
• stora möjligheter till utveckling och utbildning inom neurologi, både för dig som sjuksköterska och tillsammans med mottagningen
• jobba i team tillsammans med läkare och neurorehabteam
• arbete dagtid vardagar.


Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och tycker om att arbeta i team och självständigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Du ser möjligheter och är öppen inför nya utmaningar och förändringar. Vidare ser vi att du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga.

Som sjuksköterska hos oss ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

Har du tidigare arbetat med mottagningsarbete och systemen Melior, Elvis och TeleQ är det meriterade för tjänsten.

Välkommen in med din ansökan. Intervjuer kan ske fortlöpande under ansökningstiden.