<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Barnmorska ungdomsmottagning/barnmorskemottagning Edsbyn Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Barnmorskemottagningen på Edsbyn Din hälsocentral är en filialmottagning till Bollnäs barnmorskemottagning som stor samverkan finns med. I Bollnäs finns även ultraljudsmottagning och BB-mottagning. På Edsbyn Din hälsocentral arbetar vi med tidiga samordnade insatser enligt HLT-konceptet (Hälsa Lärande Trygghet) tillsammans med BVC, Socialtjänst och barn- och familjehälsa. På hälsocentralen drivs även många andra utvecklingsprojekt.

Arbetsuppgifter

Vi söker en barnmorska till vår barnmorskemottagning och ungdomsmottagning placerad på Edsbyn Din hälsocentral. Du kan även del av tid arbeta på barnmorskemottagningen i Bollnäs, och du har också möjlighet att arbeta del av din tid med ungdomsmottagningens målgrupp där sedvanliga arbetsuppgifter ingår. Vi kan erbjuda dig en trygg anställning med goda möjligheter till kompetensutveckling och stora möjligheter att påverka din arbetsdag.

Som barnmorska hos oss kommer du att arbeta med
• hälsovård i samband med graviditet vilket innefattar medicinskt basprogram, fosterdiagnostik, hälsoinformation under graviditet och psykosocialt arbete
• stöd i föräldraskap och föräldragrupper med förlossnings- och föräldraförberedelse
• familjeplanering på individnivå vilket innefattar preventivmedelsrådgivning och STI-prevention
• gynekologisk cellprovskontroll för att förebygga cervixcancer
• folkhälsoarbete och samtal om livsstilsfrågor.

Hos oss får du
• möjlighet till kompetensutveckling
• en intressant och varierande arbetsdag.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, som planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samt ser hur din roll bidrar till helheten. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Vi ser att du är en person som har förmågan att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera väl med andra.

I rollen som barnmorska ska du
• vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning eller ungdomsmottagning.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.