<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare i allmänmedicin till Färila-Los Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Färila/Los Din hälsocentral har cirka 4000 listade patienter och tillhör verksamhetsområde Ljusdal. I Los har vi en bedömningsbil dygnet runt. Det är ett samarbete mellan ambulanssjukvård, kommunen samt regionen . I Verksamhetsområdet ingår även Ljusdals och Järvsö hälsocentraler. I Ljusdal finns också en dygnet runt öppen Familjeläkarjour, närvårdsavdelning, samt dagsjukvård som viktiga samarbetspartners.

Vi befinner oss i Sveriges mitt med endast tre timmars tågresa till Stockholm. Färila och Los ligger även inom lämpligt avstånd till Härjedalen med sina fjäll och leder. I Ljusdals Kommun finns ett brett aktivitetsutbud såväl vinter som sommar och runt om Färila finns naturen med fiskevatten, jakt och vandringsleder, här finns något för alla som har intresse av friluftsliv. Under vintersäsongen är Järvsöbacken mycket omtyckt och välbesökt av familjer från i stort sett hela Sverige. Harsagårdens vinterparadis lockar en stor mängd längdskidåkare.

Arbetsuppgifter

Vi har den gemensamma patienten i fokus där du som läkare har möjlighet att vara delaktig i vårt pågående utvecklingsarbete. Idag arbetar två allmänspecialister hos oss. Som specialist inom allmänmedicin eller läkare med annan lämplig bakgrund, kommer du att arbeta både självständigt såväl som teambaserat tillsammans med en engagerad och trygg arbetsgrupp bestående av bland annat distriktssköterskor, mottagningssköterskor, BVC- samt diabetessköterska och undersköterskor på vårat lab. Vi har även psykosocial och rehabiliteringspersonal som arbetar verksamhetsövergripande, med utgångspunkt Ljusdal. Detta gör att vi kan ge patienten den goda vård och bemötande vi står för. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, då vi förutom våra ordinarie patienter även får möjlighet att ta hand om en hel del av våra besökande gäster under turistsäsongen.

Tjänsten är en heltidstjänst men andra flexibla lösningar är möjliga.

Som läkare hos oss kommer du att
• ha möjligheten att verka brett och nyttja hela din medicinska kompetens som ryms inom begreppet "Nära vård
• att bli delaktig i vår nya digitala plattform Min vård i Gävleborg.

Hos oss får du
• en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och möjlighet att följa patienten genom livets olika faser
• vara del av en engagerad och trygg arbetsgrupp där vår styrka ligger i det goda och nära samarbetet med samtliga kollegor
• ett självständigt arbete med möjlighet att vara med och påverka samt utveckla verksamheten.

Läs mer om våra förmåner här!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Arbetet kräver att du har förmågan att strukturera, organisera och prioritera för att kunna driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Som person ser vi att du kan arbeta självständigt, är lyhörd samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du visar både vilja och förmåga att hjälpa andra och är öppen för och intresserad av förändring och utveckling samt uppskattar ett varierande arbete i en utvecklingsintensiv miljö.

Som läkare hos oss ska du
• inneha svensk läkarlegitimation
• ha specialistutbildning inom allmänmedicin alternativt annan specialistkompetens
• kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift på minst C1-nivå.

För att trivas och vara framgångsrik i din roll hos oss ser vi att du har ett starkt intresse för allmänmedicin.

Provanställning kan komma att tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!