<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kontaktsjuksköterska URO till onkologisk mottagning/dagsjukvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Onkologisk mottagning/dagsjukvård på Gävle sjukhus har ett länsuppdrag som omfattar att ge avancerad medicinsk behandling till cancerpatienter i Gästrikland, Hälsingland, norra Uppland och ibland även Dalarna enligt avtal. Här arbetar kontaktsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi är ett team med hög kompetens, utvecklingsvilja och stark sammanhållning.

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att arbeta med oss i vårt team på onkologisk mottagning och dagsjukvård. Vi söker dig som stimuleras av varierande arbetsuppgifter och har förmåga att arbeta självständigt i patientcentrerad vård. I denna tjänst kommer du att vara kontaktsjuksköterska för patienter med cancer inom URO (njure/urinblåsa/urinvägar) samt delvis arbeta med behandlingar inom dagsjukvård. Uppdraget baseras på den nationella uppdragsbeskrivningen för kontaktsjuksköterska.

Vi erbjuder dig ett arbete inom onkologi där du har goda utvecklingsmöjligheter.

Som kontaktsjuksköterska kommer du bland annat arbeta med
• egen mottagning utifrån patient-processen URO
• att medverka vid läkarbesök
• telefonrådgivning
• telefonuppföljning
• att delta vid multidisciplinär konferens.

Hos oss får du
• personligt anpassad introduktion
• arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• kurs i cytostatika-administrering.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en flexibel och engagerad person som trivs i nära samarbete med alla professioner i en omväxlande vardag. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat.

I rollen som kontaktsjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har vana av onkologiskt omvårdnadsarbete, att ge medicinsk onkologisk behandling och om du har arbetat i Elvis patientadministreringssystem. Har du kunskap om urologi och tidigare erfarenhet av arbete som kontaktsjuksköterska och av mottagningsarbete är det också meriterande. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning inom onkologi.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.