<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog med driv till barnhabiliteringen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Barn- och ungdomshabiliteringen är en specialistverksamhet som ansvarar för habiliterande insatser till barn och ungdomar 0-17 år med rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Vi utgår från barnets behov, följer dess utveckling över tid och arbetar i team. I Hudik är vi ett engagerat tvärvetenskapligt team som arbetar i nära samverkan med både teamet i Bollnäs och Gävle vilket skapar god tillgänglighet för våra patienter.
Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom verksamheten och ett driv att identifiera förbättringsområden att arbeta med långsiktigt säger Kristina Wirén, leg. psykolog och specialist i psykologisk behandling/psykoterapi.

Arbetsuppgifter

Vi har den gemensamma patienten i fokus och vill att du som psykolog blir delaktig i vårt förändringsarbete gällande personcentrerade vårdprocesser, nya arbetsmodeller samt kunskapsstöd till andra professioner i teamet.
Vi ser utvecklingen av digital vård som en viktig del i att säkra upp vården för våra barn och ungdomar i framtiden. Vi vill utifrån verksamhetens behov möjliggöra en tydlig kompetensutveckling för dig som medarbetare oavsett om du är ny eller erfaren psykolog.

Det finns kollegialt stöd inom våra verksamheter och du har möjlighet att få handledning om du har behov av det.

Är du en erfaren handledare sen tidigare ser vi gärna att du är med och formar vårt framtida kunskapsstöd till kollegor.

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och det är den variationen som gör arbetet både stimulerande och utmanande.

Grunduppdraget för psykologer inom vår verksamhet innefattar:
• utredning och diagnosticering av misstänkt autism hos barn tom 5 år
• kognitiva bedömningar av barn och ungdomar 0-17 år
• behandlingsinsatser till barn och ungdomar med autism, rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning samt deras familjer och nätverk
• behandling sker genom föräldrautbildningar samt psykologisk behandling i grupp eller individuellt
• teamarbete med andra yrkeskategorier
• samverkan med andra hälso- och sjukvårdsaktörer samt kommunala aktörer som t ex Elevhälsan

Är du intresserad att vara en del av detta? Tveka inte, sök till oss redan idag!

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och intresse av arbeta i team. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt strukturera, planera och prioritera.

Du ska vara
• legitimerad psykolog eller PTP-psykolog
• inneha giltigt B-körkort

Vidareutbildning i neuropsykologi samt erfarenhet av behandling och utredning gällande barn och ungdomar med funktionsnedsättning och psykiatriska tillstånd är meriterande men inget krav. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling inom de områden som berör våra målgrupper.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.