<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till barn- och ungdomsmottagningens hemsjukvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till barn- och ungdomsmottagningen välkomnas barn och ungdomar från 0-17 år för specialistvård. Våra insatser är anpassade utifrån barnens behov och deras rättigheter är vår främsta prioritet.

Hos oss finns hög kompetens inom många olika professioner så som barnsjuksköterskor, dietist, psykolog, läkare, sekreterare och undersköterska. Vi är sammanlagt 40 medarbetare som tillsammans skapar möjligheten till bättre hälsa för fler barn och unga. Vår vision är att förenkla livet för fler barnfamiljer genom att erbjuda alla vård direkt i hemmiljön.

Kom och gör framtiden ljusare för fler barn och unga tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du självständigt eller i team främst med två erfarna sjuksköterskor. Förutom mottagningsarbete kommer du till stor del arbeta med hemsjukvård, där sträcker sig vårt område över hela Gästrikland. Hembesök kan genomföras själv eller tillsammans med en kollega. Hos oss arbetar vi i högt tempo och utifrån patienternas tillstånd kan arbetet behöva omprioriteras med kort varsel. Det höga tempot kompenseras med lugnare dagar då vi genomför arbetsuppgifter av administrativ karaktär.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• att ge vård i barnens hemmiljö
• behandling av många olika diagnoser
• utbildning för personer i barnens närmaste krets
• möjlighet till egen specialitet.

Hos oss får du
• en personligt anpassad introduktion
• arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• vara med och utforma tjänstens innehåll
• arbeta dagtid, måndag fredag.

Läs mer om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner

Kvalifikationer

Som person trivs du med att ingen arbetsdag är den andra lik. Du ser möjligheter i förändringar och ställer om när situationen kräver det. Rollen innefattas av ett kontaktnät både inom och utanför organisationen vilket kräver att du kan arbeta bra med andra människor. Din förmåga att anpassa sättet du förmedlar budskap är den allra bästa och du ser till barn och föräldrars olika förutsättningar. Våra patienter kräver olika sätt att bemötas på och med din förmåga till initiativ hittar du nya sätt att nå fram. Du är inte rädd för att komma med förslag och vill bidra till utvecklingen av vår verksamhet.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska
• inneha B-körkort.

För den här tjänsten är det meriterande om du är barnsjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete med barn inom hälso- och sjukvård och/ eller arbete i hemsjukvård är också meriterande.

Vi välkomnar också dig som blir färdigutbildad sjuksköterska till sommaren 2023 att lämna en ansökan.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, välkommen med din ansökan redan idag!