<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till BUP gula villan

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Barn- och ungdomspsykiatri Gästrikland söker en medicinsk sekreterare med placering på BUP gula villan som består av cirka 35 medarbetare i olika yrkeskategorier. Verksamhetsområdets BUP består av fem mottagningar i länet varav två BUP-mottagningar i Hälsingland. I Gästrikland finns en bedömnings- och utredningsenhet, länsenheten för ätstörningar samt behandlingsenheten gula villan.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare skriver man över hela länet enligt en överenskommen prioriteringsordning. BUP gula villan har jourverksamhet, vilket innebär arbete till 17.00 vissa dagar enligt ett schema.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• att skriva journal
• att besvara telefonsamtal från våra patienter och vårdgrannar
• att kalla patienter
• att hantera väntelistor
• övrig journalhantering
• receptionstjänstgöring med kassaregistrering.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och har en god förmåga att hantera flera frågor och uppgifter samtidigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I rollen som medicinsk sekreterare ska du
• vara utbildad medicinsk sekreterare.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Melior samt vana att arbeta i Elvis. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare på en öppenvårdsmottagning.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.