<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Arbetsterapeut till Hudiksvall Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetsområde primärvård Hudiksvall. Vi finns i centrala Hudiksvall med helt nya lokaler i vad vi kallar Hälsans hus. Under vårt tak finns allt från hälsocentral till ungdomsmottagning och öppen förskola.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Som arbetsterapeut hos oss arbetar du mot hela verksamhetsområdet. Det är ett arbete som är intressant, utmanande och omväxlande och där lösningar/insatser gör att fler människor kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Som arbetsterapeut hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• bedömning/utredning av aktivitetsförmåga och hemmiljö
• bostadsanpassningar
• bedömningar av hjälpmedelsbehov
• förskrivning och inträning av hjälpmedel
• bedömning av enklare handproblematik med träningstips och förskrivning av handortoser
• minnesutredningar i form av kognitiv screening och kartläggning av vardagen.

Hos oss får du
• goda möjligheter till vidareutbildning och fortbildning.

Om du är nyutbildad kan du få handledning av arbetsterapeuter med mångårig erfarenhet. Som stöd finns också en erfaren rehabassistent.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som uppskattar att möta patienter i deras egen miljö, och att som arbetsterapeut bidra till att få vardagen att fungera. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd i mötet med andra människor. Du är empatisk och har förmåga att sätta dig in i någon annans situation. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig och du ser möjligheter i förändringar. Du planerar och strukturerar ditt arbete effektivt och du tar ansvar för din uppgift.

I rollen som arbetsterapeut ska du
• vara legitimerad arbetsterapeut
• inneha giltigt B-körkort.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård.