<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykiatrisjuksköterska/psykolog/socionom, Sandviken Södra Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Sandviken Södra Din hälsocentral är en utbildningscentral med fokus på kompetensutveckling med möjlighet/tillgång till handledning. Vi har cirka 11600 listade patienter hos oss. På hälsocentralen arbetar cirka 60 medarbetare, ST-, AT- och familjeläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare, psykosocialt team, hälsovetare samt rehabkoordinator. Vi arbetar tvärprofessionellt inom hälsocentralen, bland annat med gruppverksamhet och våra primärvårdsakuta patienter. Vi har startat upp dialogmöten mellan yrkesgrupperna och vi har även egna yrkesgruppsmöten.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt psykosociala team.

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett psykosocialt team här på Sandviken Södra Din hälsocentral. Du kommer att arbeta med patienter som är över 18 år. Vi arbetar till stor del enligt Brief Intervention, det vill säga korttidsinriktad behandlingsterapi, detta för att nå ut till så många som möjligt.

Som medarbetare i vårt psykosociala team kommer du bland annat att arbeta med
• bedömning av psykisk ohälsa
• självständigt psykoterapeutiskt och psykosocialt arbete
• individuella samtal och gruppbehandlingar.

Arbetet innebär samarbete med övriga professioner på hälsocentralen.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och är lyhörd i mötet med andra människor. Du är empatisk och har förmåga att sätta dig in i någon annans situation. Du är lugn och stabil, du ser realistiskt på situationer och har fokus på rätt saker. Du planerar och strukturerar ditt arbete effektivt och du tar ansvar för din uppgift.

I rollen som medarbetare i vårt psykosociala team ska du
• vara utbildad psykiatrisjuksköterska, psykolog eller socionom.

Vi ser helst att du har en grundutbildning i psykoterapi och det är meriterande med tidigare erfarenhet inom primärvård alternativt psykiatri. Det är även meriterande med KBT steg 1 utbildning.

Välkommen med din ansökan.