<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sommarjobb för gymnasieelever Region Gävleborg - Gävle

Ta chansen att få en inblick i vår verksamhet samtidigt som du tjänar pengar!

Går du i årskurs 2 på gymnasiet har du möjlighet att söka sommarjobb under tre veckor, där du förhoppningsvis får en större förståelse för vad vi gör och hur många olika yrkesgrupper som finns inom Region Gävleborg.

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Arbetsuppgifter

Vad får du göra?
Du kan få en plats inom två olika verksamhetsområden.

Hälso- och sjukvård
På vårdavdelning, mottagning eller på en hälsocentral. Det kan innebära att du hjälper patienter att klä på sig eller serverar mat. Du kan få transportera patienter mellan olika avdelningar, hantera tvätt, fylla på i förråd, diska eller förbereda för nya patienter genom att exempelvis bädda sängar.

Administrativt arbete
Exempelvis arkivering, uppdatera information i databaser inom IT eller skriva annonser.

Hur länge pågår sommarjobbet?
Sommarjobbet för gymnasieungdomar pågår under tre veckor av sommarlovet, med start 19e juni för en gemensam obligatorisk informationsdag och pågår sedan till 7e juli, med en gemensam avslutningsdag. Du kommer att arbeta 6 timmar om dagen, det vill säga 30 timmar i veckan, med start tidigast 07:00 och avslut senast 19:00. Ersättningen är 115kr/timme (exklusive semesterersättning). Du kommer att få låna arbetskläder om det behövs för platsen som du har fått.

Kvalifikationer

Vem kan söka?
Du som går ut årskurs 2 på gymnasiet och är bosatt i länet har möjlighet att söka.

Hur söker jag?
Du ansöker på vår hemsida under lediga jobb. Följ ansökningsanvisningarna.

När ska jag söka?
Sök så snart du kan! Sista ansökningsdag är 9e april.

Hur bestäms vilka som får platserna?
Urval sker genom lottning, antalet lediga platser i Gävle är 20 stycken. Urval sker efter sista ansökningsdag. Om du får en plats kommer vi att ta kontakt med dig för ytterligare information på telefon eller mejl. Fick du inte någon plats den här gången kommer du att få ett mejl om det.