<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Hjälpmedelskonsulent med sjuksköterskekompetens

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hjälpmedel SAM försörjer Region Gävleborg, kommunerna samt de privata vårdgivarna i regionen med hjälpmedel och kompetens kring hjälpmedel. Vi arbetar med hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och språksvårigheter samt kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar. I vårt uppdrag ingår även logistik, inköp, lagerhantering, rekonditionering och tekniskt underhåll av hjälpmedel. Därutöver är vi behjälpliga med utprovningar och anpassningar samt information och utbildning.

God och nära vård i kombination med dagens välfärdsteknologi öppnar upp för ett växande uppdrag hos oss. Vi vill nu utöka vårt team med en ny kompetens och därför söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, vill ha nya utmaningar och har ett intresse för ny teknik!

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du bli en del av vårt konsult-team bestående av andra hjälpmedelskonsulenter och anpassningstekniker. Då din roll är ny hos oss kommer du att få arbeta fram samarbeten, skapa kontakt och bygga upp din funktion i teamet. Vi förväntar oss också att du håller dig uppdaterad på nyheter och sprider kunskap om nya råd och rön inom ramen för vårt område.

Regionen ingår i ett samarbete med andra regioners hjälpmedelscentraler vid inköpsarbete, där du även får möjlighet att skapa ett nätverk inom branschen.

Som hjälpmedelskonsulent kommer du bland annat arbeta med
• rådgivning gentemot våra förskrivare och kunder
• utprovning och anpassning av hjälpmedel tillsammans med hjälpmedelstekniker
• att planera och genomföra utbildningar för förskrivare och andra kunder
• sortimentsarbete och upphandlingar av hjälpmedel.

Hos oss får du
• ett roligt och tacksamt arbete där du får hjälpa andra och ge stöd till övrig personal
• ingå i ett engagerat team med blandade kompetenser
• ett varierande och utvecklande arbete
• arbeta dagtid måndag till fredag.

Läs mer om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

I denna roll behöver du ha förmågan att själv driva ditt arbete framåt och du ansvarar för att självständigt strukturera upp dina arbetsuppgifter. Då din kompetens inom denna roll är ny behöver du ta initiativ till att skapa nya kontakter för att informera, sälja in dina idéer och utbilda. Vi ser att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande i kontakten med verksamheten och kollegor. Att du har intresse och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar är också viktigt. Då vi verkar i en stor organisation behöver du har förståelse för hur dina handlingar kan påverka helheten, vilket innebär att du agerar med helheten i åtanke.

Som hjälpmedelskonsulent ska du
• vara legitimerad sjuksköterska
• ha giltigt B-körkort.

Vi ser gärna att du ha ett teknikintresse, är nyfiken av och inte främmande för digitalisering och lära dig om produkterna. Det är meriterande om du arbetat inom slutenvården och/eller hemsjukvården.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!