<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare inom bröstkirurgi till kirurgkliniken

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Kirurgverksamheten är en länsövergripande klinik med operationsverksamhet, mottagning och avdelningar i både Hudiksvall och Gävle. Bollnäs sjukhus erbjuder dagkirurgisk verksamhet som en del av utbildningsplatser för ST-läkare. Kirurgkliniken i Gävle består av 65 vårdplatser fördelade på tre vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopimottagning.

Vi bedriver en kirurgisk verksamhet där vi är 40 heltidsanställda läkare och har ett upptagningsområde på 285 000 personer. Nu söker vi dig som är utbildad läkare i kirurgi med profil inom bröstkirurgi och som tillsammans med oss vill jobba för att utveckla vår verksamhet framåt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som bröstkirurg hos oss kommer du att arbeta tillsammans med andra specialistläkare samt ST-läkare inom samma område. Du kommer att arbeta med bröstcancerpatienter, både operativt och i mottagningsverksamhet.

Som läkare hos oss kommer du bland annat att
• självständigt hantera bröstmottagning och multidisciplinär terapikonferens
• självständigt utföra bröstcanceroperationer
• utföra avdelningsarbete samt tillhörande administration såsom rond, daganteckningar, in samt in- och utskrivning av patienter
• arbeta i journalsystemet Melior samt operationsplaneringssystemet Provisio.

Hos oss får du:
• arbeta inom en klinik med stor specialistkompetens inom många områden; urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi
• vara en del av ett välfungerande samarbete med övrig personal inom verksamheten samt ta del av ett tydligt och stabilt ledarskap
• arbeta på ett sjukhus som gör en stor satsning kring utbyggnad och modernisering, exempelvis har vi en helt ny och modern operationsbyggnad i Gävle sedan 2015.

Läs mer om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som ser till och agerar utifrån verksamhetens bästa och som är trygg i din yrkesutövning. Du är lyhörd samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och vi ser att du kan arbeta såväl självständigt som teambaserat. Det är av vikt att du är lyhörd inför människors olika förutsättningar, kan förmedla ditt budskap samt kommunicera med anpassning och god förståelse för mottagaren.

I rollen som läkare hos oss ska du
• vara legitimerad specialistläkare inom allmänkirurgi med inriktning bröst
• behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet och/eller kunskap inom endokrinområdet, vana av att utföra onkoplastiska operationer och/eller arbetat med endokrinkirurgiska patienter så är det meriterande för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!