<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Verksamhetsutvecklare till utvecklingsenheten

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Utvecklingsenheten är organiserad under hälso- och sjukvårdens gemensamma resurser, HSR. Vår enhet stöttar på olika sätt hälso- och sjukvården i frågor kring verksamhetsutveckling, produktion, patientsäkerhet, hälsoinformatik och vårdhygien.

Verksamhetsutvecklarnas uppdrag är att vara ett kvalificerat stöd till verksamheterna i hälso- och sjukvården i frågor som rör olika former av utvecklingsbehov. Vi arbetar på uppdrag av hälso- och sjukvårdsledningen och arbetsuppgifterna kan variera över tid.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Som verksamhetsutvecklare ska du inspirera, utbilda och vara ett metodstöd i vårdens utvecklings- och förbättringsarbeten.

Som verksamhetsutvecklare hos oss kommer du bland annat att
• utreda, analysera och följa upp
• ha en rådgivande roll
• bereda beslutsunderlag till förvaltnings- och ledningsgrupper
• leda grupper av såväl chefer som medarbetare och patienter i olika arbetsprocesser
• vara processtöd till de personcentrerade vårdförloppen inom Kunskapsstyrningen
• bidra till utbildning i förbättringskunskap.

Arbetet sker både på plats där Region Gävleborgs hälso- och sjukvård bedrivs, tillsammans med utvecklingsenheten i Gävle och flexibelt via till exempel teamsmöten. Som placeringsort tänker vi oss det närmsta sjukhuset i regionen.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där förmågan att kommunicera och ett flexibelt arbetssätt är viktigt för att lyckas med uppdraget. Som person är du genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete och du stimuleras av att arbeta tillsammans med andra. Du är strukturerad och har en förmåga att prioritera utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kan själv planera och lägga upp ditt arbete.

I rollen som verksamhetsutvecklare ska du ha
• högskole-/universitetsexamen
• praktisk erfarenhet av kvalitetsdriven verksamhetsutveckling, systematiskt förbättringsarbete eller motsvarande kunskap.

För den här tjänsten är det meriterande om du har kunskap i förändringsledning, implementering, produktionsstyrning, co-production och/eller tjänstedesign. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från hälso- och sjukvård.