<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Strömsbro din Hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Strömsbro Din hälsocentral är den största offentliga hälsocentralen i Gävle och hos oss arbetar cirka 50 medarbetare och vi ansvarar för 11 150 patienter. Här finns alla primärvårdens professioner under ett och samma tak. Vi är ett bra team som samarbetar över gränserna, och vi har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi, hembesök och hälsosamtal. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och inkontinens. För en bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp.

Som distriktsköterska/sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• telefonrådgivning
• mottagningsarbete, planerat och akut
• hembesök och vårdplanering.

Hälsocentralen arbetar med att starta upp Min Vård Gävleborg, ett system för den digitala vården. Distriktssköterskan/sjuksköterskan kommer vara en del i den.

Hos oss får du
• personligt anpassad introduktion
• arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• individuell utvecklingsplan.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att utveckla omvårdnaden inom primärvården. För att trivas i jobbet är det viktigt att du gillar utmaningar och vill vara delaktig i hälsocentralens utveckling. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och ha ett genuint intresse för människor.

I rollen som distriktssköterska/sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska eller motsvarande erfarenhet
• inneha giltigt B-körkort.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård.