<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till HIA/Hjärtavdelningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

På hjärtintensivvårds- och hjärtavdelningen i Bollnäs vårdar vi patienter med olika hjärt- och kärlsjukdomar samt patienter med internmedicinska sjukdomar. Vi har ett nära samarbete med hjärtmottagningen och tillsammans arbetar vi efter nationella kvalitetsregister som visar att vi bedriver en vård av mycket hög kvalitet. Vi är under ständig utveckling med starkt fokus på patientsäkerhet, hög kvalité och en god arbetsmiljö.

Att arbeta hos oss innebär en rolig, omväxlande samt utvecklande vardag med inslag av akutsjukvård där ingen dag är den andra lik. Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill ingå i vårt team!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med olika professioner runt patienten för att tillsammans kunna erbjuda bästa möjliga vård. Du kommer att ha nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor, samt under dagtid även fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi arbetar med patientens bästa i fokus vilket innebär att samverkan med andra yrkeskategorier är en självklarhet.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att
• vara arbetsledare för ditt vårdlag och samordna både medicinska samt omvårdnadsfrågor
• granska och dokumentera hjärtövervakning i samråd med läkare
• föra dialog med patienter om sekundär prevention.

Hos oss får du
• en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser där fokus ligger på hjärtsjukdomar
• en individuell och strukturerad introduktion där du ingår i ett sammanhang och får det stöd du behöver för att klara av uppdraget
• möjlighet att vara med och påverka ditt arbetsschema
• möjlighet till kompetensutveckling både genom interna och externa utbildningar.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

I rollen som sjuksköterska hos oss ser vi att du ha förmågan att behålla lugnet och kan fokusera på rätt saker i akuta situationer. Då arbetet innebär nära samarbete med andra yrkeskategorier är det av stor vikt att du kan kommunicera och lyssna in dina kollegor på ett bra sätt. Vi ser också att du är en person som är lyhörd gentemot dina patienter där du har förmågan att kunna sätta dig in i samt förstå deras perspektiv och situation för att ge bästa möjliga vård. Arbetet innebär också att du måste kunna fatta snabba beslut och agera utifrån begränsad information och komplexa omständigheter.

I rollen som sjuksköterska ska du vara
• legitimerad sjuksköterska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom slutenvården, gärna inom hjärt- och/eller akutsjukvård.

Vi är öppen för att ta emot nyexaminerade sjuksköterskor. Provanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!