<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykolog till psykiatrisk heldygnvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Vill du arbeta i en kunskapsintensiv miljö där du är med och formar framtidens heldygnsvård? Hos oss erbjuds du ett varierat uppdrag med goda möjligheter till fördjupning inom egna intresseområden.

Vuxenpsykiatrin i Gävleborg är en specialistverksamhet som består av öppenvårdsmottagningar, jourmottagning och heldygnsvård. Heldygnsvården i Gävle består av en allmänpsykiatrisk-, en psykosvårds- och en rättspsykiatrisk avdelning. Vi arbetar i multiprofessionella team då vi vet att det blir bättre vård då vi arbetar tillsammans. Vi tillhandahåller en strukturerad och behovsanpassad vård utifrån de nationella riktlinjerna. Samverkan sker med vår öppenvård och jourmottagning.

Arbetsuppgifter

Psykologarbete inom heldygnsvården omfattar att vara behjälplig med utredning, diagnostik och behandling, både individuellt samt i grupp. I uppdraget kan det även ingå handledning och verksamhetsutveckling. Du kommer arbeta teambaserat och bidra med dina kunskaper till övriga teammedlemmar.

Som psykolog hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• terapier
• diagnostisk
• utredningar.

Hos oss får du
• arbeta med alla psykiatriska tillstånd som innefattar vuxenpsykiatrin
• möjlighet att utveckla både din psykologroll och heldygnsvården i sin helhet.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som tar egna initiativ, arbetar strukturerat och som trivs med att arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Arbetet förutsätter att du har ett gott etiskt förhållningssätt. Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet och god kommunikativ förmåga.

I rollen som psykolog ska du
• vara legitimerad psykolog
• ha grundläggande psykoterapeutisk utbildning i KBT.

För den här tjänsten är det meriterande om du har tidigare psykiatrisk erfarenhet, och om du har erfarenhet av att göra utredningar med instrument så som MINI, SCID-II, DIVA, IDA, PANSS och WAIS.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.