<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare ortopedi

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Bollnäs erbjuder sitt rika friluftsliv, närheten till naturen och det lilla gemytliga sjukhuset där vi sätter patienten i fokus och arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt. Vi arbetar efter nationella kvalitetsregister som visar att vi bedriver vård av mycket god kvalitét. Verksamhetsområde operation dit ortopeden hör, innefattar även mottagning, operation, vårdavdelning, rehab samt sekreterare.
På den elektiva operationsavdelningen vid sjukhuset bedrivs operationer mån- tors. Vi är stora aktörer inom höft- och knäprotser och opererar drygt 700 patienter årligen bland dessa patientgrupper. Vi utför även stora volymer av dagkirurgiska ingrepp.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta är dagtid, måndag - fredag (vid heltid) och ha ett varierande jobb där både mottagningsarbete och operation varvas till en bra kombination är detta arbetet för dig! Vi kan erbjuda individuella schemalösningar, likaså tjänstgöring 50-100% utifrån sökandes önskemål och möjligheter.

Som specialistläkare kommer du bland annat att arbeta med
• mottagningsarbete
• operationer
• att ronda och ha behandlingsansvar för opererade patienter på vårdavdelningen. Du kommer att ha nära samarbete med övriga kollegor inom professionen, sjuksköterskor samt andra yrkesgrupper.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig, specialistläkare inom ortopedi som är självgående, rutinerad, trygg i din yrkesroll och har erfarenhet att luta tillbaka på. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till den goda stämningen och arbetsmiljön. Du har god förmåga att interagera med kollegor inom olika specialiteter och övrig personal samt god förmåga att bemöta patienter på ett empatiskt sätt.

Som specialistläkare ska du
• ha svenskt specialistläkarbevis inom ortopedi.

Meriterande är om du har intresse och kvalifikationer inom axlar, mjukdelsknän, artroskopier samt fötter och händer. Det finns även möjlighet att operera proteser om du innehar den kompetensen.