<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till onkologisk mottagning/dagsjukvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Onkologisk mottagning/dagsjukvård på Gävle sjukhus har ett länsuppdrag som omfattar att ge avancerad medicinsk behandling till cancerpatienter i Gästrikland, Hälsingland, norra Uppland och ibland även Dalarna enligt avtal. Här arbetar kontaktsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Vi är ett team med hög kompetens, utvecklingsvilja och bra sammanhållning. Vi utökar nu vårat team av medarbetare till följd av ett förändringsarbete. Det finns idag möjlighet att arbeta på både mottagning och dagsjukvård.

Arbetsuppgifter

Inom verksamhetsområde onkologi finns dagsjukvård, mottagning, strålbehandling, vårdavdelning och palliativt team. Ta chansen att arbeta med oss i vårt team på onkologisk mottagning och dagsjukvård. Vi söker dig som stimuleras av varierande arbetsuppgifter och har förmåga att arbeta självständigt i patientcentrerad vård. Du ansvarar tillsammans med övriga teamet för patientens behandling och fortsatta planering i omvårdnadsprocessen. Vi erbjuder dig ett arbete inom onkologi där du har goda utvecklingsmöjligheter.

Som sjuksköterska på dagsjukvården kommer du bland annat att arbeta med
• cytostatikabehandling intravenöst och peroralt
• målstyrd behandling med antikroppar
• symtomlindrande behandling med exempelvis transfusioner av blodprodukter.

Som sjuksköterska på mottagningen kommer du arbeta med
• att bistå läkarmottagning vid till exempel biopsi, provtagning och omläggningar
• sjuksköterskemottagning med behandling och uppföljning av patienter.

Hos oss får du
• personligt anpassad introduktion
• arbeta i trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• kurs i cytostatika-administrering i introduktionen.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en flexibel och engagerad person som trivs i nära samarbete med alla professioner i en omväxlande vardag. Du är intresserad av utveckling- och förbättringsarbete, trygg i din yrkesroll och har förmåga att bemöta människor på ett professionellt och empatisk sätt.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

För den här tjänsten är det meriterande om du har vana av onkologiskt omvårdnadsarbete, att ge medicinsk onkologisk behandling och att arbeta i Elvis patientadministreringssystem. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning inom onkologi.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.