<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Logoped till specialistvård

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Specialistvården i Bollnäs bedriver specialistvård och rehabilitering på ett flertal vårdavdelningar och mottagningar vid Bollnäs sjukhus samt mottagning i Söderhamn. På vår enhet finns en bred erfarenhet som representeras av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, rehabiliteringsassistent och vårdkoordinator. Hela enheten utgörs av 21 medarbetare varav två stycken är logopeder. Vi söker nu en logoped för tillsvidare anställning.

Tjänstens placeringsort är Bollnäs och arbetstiden är måndag till fredag dagtid med flextid.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Här är teamarbete och personcentrerad vård på riktigt och samverkan mellan olika yrkeskategorier en självklarhet. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

Som logoped på specialistvården har du ett omväxlande arbete där du bland annat kommer att arbeta med
• bedömning och behandling av svälj-, tal- och språkförmåga hos våra patienter på vårdavdelning
• mottagningsverksamhet inom neurologi
• arbeta i det externa stroketeamet
• arbeta utifrån nationella vårdförlopp
• delta i länsgemensamma träffar

Hos oss får du
• ett omväxlande arbete där du arbetar i team tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor
• en arbetsplats med mycket gott arbetsklimat
• individuell lönesättning.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet där patienten alltid är ditt huvudfokus. Du är flexibel, lösningsorienterad och professionell samt har lätt för att skapa goda relationer till både patienter och medarbetare. Tillsammans med dina kollegor har du en vilja att se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten.

För att bli framgångsrik i rollen
• är du legitimerad logoped
• har du ett giltigt B-körkort.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom slutenvården och gärna inom strokesjukvården så är det meriterande för tjänsten.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Tillträde enligt överenskommelse.