<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sommarvikariat som medicinsk sekreterare, Hudiksvall

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Visstidsbemanningen är en del av HR-avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för alla verksamheter inom Region Gävleborg. Inom Hälso- och sjukvården arbetar vi tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden "Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient" så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitét.

Arbetsuppgifter

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande, meningsfullt och lärorikt. Du som är under utbildning har nu möjlighet att sommarvikariera som medicinsk sekreterare.

Som medicinsk sekreterare kommer du bland annat att arbeta med
• vårddokumentation
• registrering i vårdsystem
• remisshantering
• posthantering och scanning.
Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken enhet du arbetar inom.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen som medicinsk sekreterare behöver du vara kommunikativ, lyhörd och bra på att arbeta tillsammans med andra. Du kan anpassa dig till nya situationer, ändra synsätt och se möjligheter i förändringar. Vidare är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har vilja och förmåga att hjälpa andra.

I rollen som medicinsk sekreterare har du
• en godkänd LIA 1 placering från din pågående utbildning till medicinsk sekreterare alt. är du redan är färdigutbildad medicinsk sekreterare.
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och framförallt i skrift

Då vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess ber vi dig att bifoga betyg och arbetsgivarintyg från tidigare arbeten inom vården i din ansökan. Förbered också två vidtalade referenser till en eventuell intervju. Bifoga ditt godkända betyg från dina LIA placeringar (minst LIA 1).

Arbetet som medicinsk sekreterare utförs på plats på Hudiksvall sjukhus alternativt på Hälsocentraler belägna på närliggande orter.
Ange eventuell önskad placering gällande avdelning/hälsocentral och ort i din ansökan. Vi ser gärna att du kan arbeta upp till 100% under semesterperioden men behovet kan variera. Vi önskar därför att du i din ansökan anger vilka veckor du är tillgänglig för arbete.

För arbete som utförs inom psykiatrin samt i direkt och regelbunden kontakt med barn krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister innan anställningens start.

Eftersom urval och intervjuer kommer att ske löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt!