<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Allmänspecialist till Ockelbo Din hälsocentral

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till oss på Ockelbo hälsocentral välkomnas vuxna och barn i behov av vård. Vi har 5500 listade patienter och tillsammans bedriver vi primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, rehab och hembesök. SÄBO och hemsjukvård samt familjecentral finns i samma byggnad som hälsocentralen. På promenadavstånd, endast 10 minuter från arbetsplatsen, ligger Ockelbo station varifrån du snabbt och smidigt åker till andra städer i vår region. Med närmare 30 medarbetare, varav 2 nyrekryterade allmänspecialister, bär vi idag en bred kompetens men för att bli ännu bättre söker vi dig. Varmt välkommen till oss på Ockelbo hälsocentral.

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist arbetar du i nära teamsamverkan med övriga professioner såsom distriktssköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, undersköterskor, sekreterare, rehabkoordinator, och vårt psykosociala team. Din specialistkompetens är en viktig förutsättning för vårt gemensamma uppdrag i att stödja, behandla och vägleda människor mot ett friskare liv.

Som allmänspecialist hos oss kommer du bland annat att
• utföra sedvanligt mottagningsarbete
• handleda sjuksköterskeledd mottagning
• genomföra hembesök
• handleda framtidens AT- och ST-läkare.

Hos oss får du
• en viktig roll i vårt gemensamma utvecklingsarbete med korta beslutsvägar
• personligt inflytande genom flexibel arbetstid, tjänstgöringsgrad och arbetsplats
• tillgodose egna intressen inom till exempel medicinsk utveckling och forskning.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som allmänspecialist hos oss är det viktigt att du trivs att jobba tillsammans med andra människor. Du har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och ser till patienternas olika förutsättningar när du anpassar ditt sätt att förmedla budskap. I handledningen av nya läkare är det en självklarhet för dig att ge det bästa stödet och vara en förebild för framtida och nuvarande kollegor. Vidare ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer som kräver att du utifrån ett realistiskt perspektiv kan fokusera på rätt saker. Med förståelse för den egna rollen har du också förmåga att se på frågor ur det större perspektivet och till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

I rollen som allmänspecialist ska du inneha
• läkarlegitimation
• specialistutbildning inom allmänmedicin

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.