<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare inom dermatologi och venereologi till Hudmottagningen i Gävle

Hudmottagningen i Gävle är en länsklinik med öppenvårdsmottagning och ingår i verksamhetsområde Specialmedicin. Vi bedriver modern hudsjukvård genom både mottagningsverksamhet samt poliklinisk operationsverksamhet.

Hudmottagningen ligger i det nybyggda Tullhuset bara några minuters promenad från centralstationen och är en modernt utrustad mottagning där vi hanterar stora patientströmmar. Hos oss är vi ett 30-tal medarbetare och arbetsgruppen består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Vi ligger i framkant inom teledermatoskopin/- dermatologin och vår ambitionsnivå är hög avseende både inflammatoriska hudsjukdomar, hudtumörer samt venereologi. Vi bedriver en välutvecklad mottagnings- och opererande verksamhet och har ett väl inarbetat samarbete med primärvården via teledermatoskopiska bedömningar, och med framför allt patolog-, kirurg-, ÖNH- och onkologklinik för det fortsatta flödet av hudtumörer. Du arbetar självständigt men ingår i ett tvärprofessionellt team med andra yrkeskategorier, kompetenser och kunskapsaspekter för att kunna genomföra ett kvalitativt och heltäckande arbete för våra patienter. Som specialistläkare har du hög påverkansgrad och är med och driver verksamhetens utveckling framåt.

Som specialistläkare hos oss kommer du bland annat att:
• ha patientmottagning avseende både dermatologi och venereologi
• bedöma bland annat teledermatoskopiremisser
• operera
• fortbilda andra kliniker genom exempelvis föreläsningar
• handleda och undervisa ST läkare under deras utbildning.

Hos oss får du:
• ett självständigt arbete med möjlighet att vara med och påverka samt utveckla verksamheten
• arbeta i en trivsam patientfokuserad miljö i nybyggda lokaler
• vara en del att ett team med god sammanhållning och brett kompetensutbyte
• arbeta dagtid.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan se verksamhetens helhet och är öppen för och intresserad av förändring samt utveckling och är aktiv i att driva verksamheten vidare. Du är lyhörd samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra och kan arbeta såväl självständigt som teambaserat. Arbetet kräver att du har förmågan att strukturera, organisera och prioritera för att kunna driva ditt arbete vidare på ett effektivt sätt.

I rollen som specialistläkare hos oss ska du:
• inneha giltig svensk läkarlegitimation och genomförd specialistutbildning inom dermatologi och venereologi.

Tidigare erfarenhet av dermatovenereologi ses som meriterande.

För oss är patientsäkerhet, arbetsmiljöarbete och kompetensutveckling högt prioriterat och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Vi hoppas att du vill vara en del av en spännande utveckling av vår verksamhet och vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.