<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Dietist på distans till Barn- och ungdomsmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 26 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Barn- och ungdomssjukvården i Gävleborg är en del av regionens specialistsjukvård. BUS bedriver öppenvårdsverksamhet i Bollnäs, Hudiksvall och Gävle samt slutenvårdsavdelningar i Hudiksvall och Gävle, med inriktning mot allmänpediatrik och neonatalvård.

Barnmottagningen i Hudiksvall tar emot barn från 0 år till och med 17 år, med barnmedicinska frågeställningar. Dagsjukvård och hemsjukvård är delar av verksamheten och mottagningen arbetar med både planerade samt akuta besök. Vi är ett litet akutsjukhus som med lätthet samarbetar med andra klinker.

Den kombinerade neonatal- och barn/ungdomssjukvårdsavdelningen arbetar med ett brett spektrum av patienter mellan åldrarna 0-18 år. Vi samarbetar med andra vårdavdelningar som kirurg-, ortoped-, ÖNH-, infektion-, BUP, HAB och ögon för att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

Vill du vara med och göra skillnad för barnens sjukvård i Hälsingland, varje dag? Ta chansen och sök dig till oss på Barnmottagningen i Hudiksvall!

Arbetsuppgifter

Som dietist på distans arbetar du främst med patientarbete med fokus på att förbättra tillgängligheten. Kontakten med patienter sker via digitala möten, men även telefonledes. Denna projektanställning kommer att utvärderas under projektets gång med hänseende till kvalitet på nutritionsbehandling, nöjdhet hos patient, arbetsmiljö samt produktion. Vi inom Barn- och ungdomssjukvården har regelbundna samverkansmöten för utvecklings- och uppföljningsarbete samt arbetsplatsträffar.

Som dietist får du möjligheten att jobba inom barnsjukvård i Hudiksvall på distans med nära samarbete med barnkliniken i Gävle. På Barn- och ungdomsmottagningen i Hudiksvall har du som dietist ett självständigt arbete som även inkluderar teamarbete där du själv organiserar och planerar dina dagar. Vi arbetar alltid utifrån barnens och familjernas bästa i enlighet med FN:s barnkonvention och NOBAB-standard.

Som dietist vid Barn- och ungdomskliniken får du möjlighet att jobba med barn och ungdomar och deras familjer både vid mottagning och avdelning med olika diagnoser/nutritionstillstånd såsom undernäring, födoämnesallergier, onkologiska sjukdomar, diabetes, obesitas, celiaki, inflammatorisk tarmsjukdom, m.m.

Hos oss får du:
• arbeta med erfarna, kompetenta och engagerade kollegor som ger dig introduktion samt handledning efter behov.
• tillsammans med oss arbeta för ett gott arbetsklimat samt aktivt medarbetarskap.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi ser att du är en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett strukturerat arbetssätt där du självständigt tar dig an dina arbetsuppgifter. Som person har du förmågan att anpassa dig till förändrade situationer och vill tillsammans med oss ta ansvar för vår gemensamma patient med nutrition i fokus.

I rollen som dietist ska du vara
• legitimerad dietist

Då arbetet sker på distans så ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta som dietist med inriktning mot barn.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund; professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Skicka gärna in din ansökan redan idag, vi använder oss av löpande urval och intervjuer där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sistan ansökningsdag.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.