<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Dietist på distans till dietistenheten Gävleborg

Dietistenheten är en vårdenhet som startade hösten 2017 och består av 22 dietister. Enheten är uppdelad i tre arbetslag; två inom specialistvård på sjukhusen i Gävle och Hudiksvall och ett inom primärvård i Gävleborg. Vi har som vision att Region Gävleborg ska ha det bästa nutritionsomhändertagandet i landet. Vår enhet består av engagerade och kompetenta dietister som med stor arbetsglädje servar både primärvård och specialistvård.

Vi är nyfikna på att utarbeta nya arbetssätt och utifrån rådande situation behöver vi förstärkning för att arbeta på distans med den fördröjda vården inom både primärvård och specialistvård. Därför söker vi dig som är en driven dietist och som vill vara med på vår utvecklingsresa mot patienters nutrition i fokus! Vi har behov av två personer som kan arbeta 50-100%, en i primärvård och en i specialistvård.

Region Gävleborg tillhandahåller utrustning för distansarbetet och bistår med telefon-support, men du ansvarar för att internetuppkopplingen är ändamålsenlig.

Arbetsuppgifter

Som dietist på distans arbetar du främst med patientarbete med fokus på att förbättra tillgängligheten inom dietistenheten. Kontakten med patienter sker via digitala möten, men även telefonledes. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande patientgrupper inom respektive område. Denna visstidsanställning kommer att utvärderas under arbetets gång med hänseende till kvalitet på nutritionsbehandling, nöjdhet hos patient, arbetsmiljö samt produktion. Vi inom dietistenheten har regelbundna samverkansmöten för utvecklings- och uppföljningsarbete samt enhetsövergripande arbetsplatsträffar.

Som dietist hos oss kommer du bland annat att
• arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som dietist och samverka med kollegor
• tillsammans med dietistkollegorna vara med och bidra till ett långsiktigt utvecklingsarbete för att öka nutritionens självklarhet i vården
• arbeta mot vår vision; Att ha det bästa nutritionsomhändertagandet i landet!

Hos oss får du
• arbeta med erfarna, kompetenta och engagerade kollegor som ger dig introduktion samt handledning efter behov
• tillsammans med oss arbeta för ett gott arbetsklimat samt aktivt medarbetarskap.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Vi ser att du är en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett strukturerat arbetssätt där du självständigt tar dig an dina arbetsuppgifter. Som person har du förmågan att anpassa dig till förändrade situationer och vill tillsammans med oss ta ansvar för vår gemensamma patient med nutrition i fokus.

I rollen som dietist ska du vara
• legitimerad dietist.

Vi välkomnar både erfarna och nyexaminerade dietister, har du klinisk erfarenhet och/eller erfarenhet av dietistbehandling på distans så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund; professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Skicka gärna in din ansökan redan idag, vi använder oss av löpande urval och intervjuer där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sistan ansökningsdag.