<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Hamrånge Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vid Hamrånge Din hälsocentral bedriver vi sedvanlig primärvård med distriktssköterskemottagning, läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, sjukgymnastik och hembesök.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vårddokumentation, journalskrivning och remissbevakning. Du arbetar även i receptionen med tillhörande administrativa uppgifter, registrering och scanning.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare, gärna med erfarenhet inom yrket, god datorvana och med goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och har ett gott bemötande och med intresse av att vilja vara en del i verksamheten, van vid självständigt arbete och klarar stressiga situationer.

I ditt arbete är du flexibel och tar stort ansvar och har lätt att samarbeta med andra, viljan att arbeta i team. Du ska dessutom vara villig att lära nytt.

Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO, Agresso och Mina vårdkontakter.

Erfarenhet från primärvård är önskvärd, men inget krav.