<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till onkologisk dagsjukvård i Gävle

Inom verksamhetsområde onkologi finns dagsjukvård, mottagning, strålbehandling, vårdavdelning och palliativt team. Onkologiska dagsjukvården på Gävle sjukhus har ett länsuppdrag som omfattar att ge avancerad medicinsk behandling till cancerpatienter i Gästrikland, Hälsingland, norra Uppland och ibland även Dalarna enligt avtal.

Vi på onkologiska dagsjukvården är ett engagerat och kunnigt team som består av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Nu söker vi efter dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta samt utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du tillsammans med övriga i teamet för våra patienters behandlingar och fortsatta planering i omvårdnadsprocessen. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter samt arbeta självständigt i patientcentrerad vård.

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• cytostatikabehandling intravenöst och peroralt
• målstyrd behandling med antikroppar
• symtomlindrande behandling med exempelvis transfusioner av blodprodukter.

Hos oss får du
• personligt anpassad introduktion
• arbeta i en trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• ett intressant och lärorikt arbete inom onkologi där du har goda utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om våra olika förmåner på Region Gävleborgs hemsida!
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Som person ser vi att du är flexibel och engagerad. Du bör trivas i nära samarbete med alla professioner i en omväxlande vardag där du bemöter människor på ett professionellt och empatisk sätt. Du har ett strukturerat arbetssätt där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmågan att behålla lugnet, fokusera på rätt saker och anpassa dig i föränderliga och stressade situationer.

I rollen som sjuksköterska ska du vara
• legitimerad sjuksköterska, helst med vidareutbildning inom onkologi.

För den här tjänsten är det meriterande om du har vana av onkologiskt omvårdnadsarbete, ge medicinsk onkologisk behandling och att arbeta i Elvis patientadministreringssystem.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande!