<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Systemadministratör till IT-supporten

Inom enheten IT-supporten är vi 28 medarbetare som tar ett gemensamt helhetsansvar för vår leverans och som gillar att arbeta tillsammans. IT-supportens primära uppdrag är att erbjuda 1:a och 2:a linjens support. Enheten är idag indelad i fyra team 1:a linje-, system-, tekniksupport och E-tjänstekort.

Systemsupporten hanterar systemfrågor, introduktioner samt behörigheter. E-tjänstekort hanterar förutom behörigheter, fotografering och utlämning av kort.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är engagerad, motiverad och är intresserad av systemsupport. Du kommer att vara en viktig spelare i vårt team på 10 medarbetare.

I arbetsuppgifterna som systemadministratör kommer du att arbeta nära våra användare med support, utbildning och systemadministration. I denna tjänst ingår även E-tjänstekort där uppdraget är bl.a. fotografering, utlämning av E-tjänstekort samt support.

Du kommer även arbeta proaktivt med utvecklandet av processer, rutiner och arbetssätt som vi ser som en självklar del för vår verksamhetsutveckling. I arbetet ingår det att kunna vara flexibel och anpassningsbar då prioriteringar styr det dagliga arbetet. Vid frånvaro kommer även uppdrag inom 1:a linjens telefonsupport att ingå i uppdraget.

Som medarbetare representerat du IT i alla typer av kundmöten

Kvalifikationer

Som utbildare i våra vårdsystem och i supporten är det viktigt att besitta en pedagogiskt förmåga samt att vara lyhörd för användarnas behov. Du ska ha mycket god datorvana och en teknisk förståelse. Stor vikt läggs på din personlighet när det gäller bemötande och engagemang

Personliga egenskaper:
Som person är du positiv, utåtriktad och kommunikativ, med fokus att göra det bästa för kunden.
Du ska vara noggrann och kunna följa manualer
Du har kundfokus
Du är bra på att samarbeta
Du arbetar självständigt och lägger stor vikt vid att avsluta påbörjade jobb
Du vill lösa problem
Du vill lära nytt samt dela med dig av vad du kan till andra
Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift

Körkort erfordras