<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral är belägen vid Valbo centrum, cirka 10 minuter från Gävle, med bra bussförbindelser. Vårt upptagningsområde omfattar såväl landsbygd som blandade villaområden, ett vidsträckt område från delar av Hagaström i öster mot Forsbacka i väster. Med våra drygt 9800 listade tillhör vi en av de största offentligt drivna hälsocentralerna i
Gävle. Vi bemannas med runt 40 medarbetare. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden. Vi har specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, hypertoni, inkontinens och hälsosamtal. För en bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp. Visst arbete kan ske på delegation.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du att i nära samarbete med andra professioner utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter med bland annat provtagning, EKG, blodtryckskontroll, suturtagning, såromläggning mm.
Som undersköterska assisterar du också vid mindre operationer och olika undersökningar. Även beställning av förrådsmaterial och ta samtal via TeleQ ingår i arbetet som undersköterska. Visst arbete kan ske på delegation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning och som vill driva och utveckla primärvården tillsammans med oss.

Vi tror att du som söker är ansvarstagande, positiv, har god samarbetsförmåga samt kunna jobba både självständigt och i team.
Du är flexibel, stresstålig och kan arbeta i ett högt tempo på ett effektivt sätt. Du har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor.

Det är meriterande att ha arbetat inom primärvård och journalsystemet PMO samt LabCenter. Det kan ingå hembesök och vi ser att de är meriterande om du har sårvårdskunskaper.

Om du vill vara en del i vårt fantastiska team så är du välkommen med din ansökan!

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.