<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till lungmottagningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Lungmottagningen består av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi utreder och behandlar patienter med olika lungsjukdomar inom hela länet.

Arbetsuppgifter

Förekommande arbetsuppgifter är blodprovstagning, spirometri, förrådsbeställningar, telefon, förberedelse, deltagande och städning efter bronkoskopier och administrativt arbete i Melior och Elvis mm. Vissa tunga arbetsmoment förekommer.

Kvalifikationer

Personen vi söker har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande, kan ta egna initiativ samt arbeta effektivt. Erfarenhet av Melior är ett krav och tidigare arbete med Elvis är starkt meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande.