<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Valbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Valbo Din hälsocentral är belägen vid Valbo centrum, cirka 10 minuter från Gävle, med bra bussförbindelser. Vårt
upptagningsområde omfattar såväl landsbygd som blandade villaområden, ett vidsträckt område från delar av Hagaström i öster mot Forsbacka i väster. Med våra drygt 9800 listade tillhör vi en av de största offentligt drivna hälsocentralerna i Gävle. Vi bemannas med runt 40 medarbetare. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hembesök, BVC, psykosocialt team,
arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom ansvarar vi för flera vård- och omsorgsboenden. Vi har specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, rökavvänjning, diabetes, hypertoni, inkontinens och hälsosamtal. För en
bra struktur i arbetet med sjukskrivningar har vi en rehabkoordinator till vår hjälp.

Arbetsuppgifter

Är du utbildad medicinsk sekreterare och vill ha ett jobb som är viktigt och stimulerande? Hos oss arbetar du självständigt med administration så som vårddokumentation, registrering, bokningar från väntelista, av- och ombokningar via TeleQ, systemkontroller och dokumentscanning.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare och det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom primärvården och erfarenhet av att arbeta i vårdadministrativa system. Du är serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande, stresstålig och har god samarbetsförmåga då vi har ett tvärprofessionellt samarbete.

Det är önskvärt om du har erfarenhet att arbeta i våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO, Agresso, TeleQ och Mina vårdkontakter.
Avlösning i receptionen ingår.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan nu.